menü

  • Ana Sayfa
  • Batuşka'nın Hikayesi
  • Müzikli Oyun Grubu
  • Oyun
  • Ruh&Zihin
  • Doğa
  • Ben&Ailem
  • Annelikte Keşkelerim
  • Sağlık
  • Sizin Notunuz
  • Şarkı Köşesi

    18 Mart 2015 Çarşamba

    Bebeklerle Dans Turkiye


    Bebeklerle Dans - Dance With Babies
    Annelik...bebeğimiz doğduktan sonra kendimizi çoğu zaman unutuyoruz. Kendimizi hatırlasak bile, çevresel faktörler gereği, yapacak çok bir şey olmuyor, olsa bile bebeğimizi geride bırakıp, kendimize uzunca zaman ayıramıyoruz.

    Doğum sonrası için Dans ve fitness programı


    İşte bu noktada, süper bir iş yaratan sevgili arkadaşım Selen Yılmaz'dan bahsetmek istiyorum. Kendisi, balerin ve adanmışlıkla, ailelerin hayatlarına dans aracılığı ile mutluluk dokundurmuş, kocaman kalpli ve başarılı bir kadın. Daha önceki yazılarımda bahsettiğim Dance with Babies' i İskoçya'da kuran ve Türkiye'de de başlatan kişi.

    Selen, Dance with Babies 'i, 0-5 yaş arası çocuklu ailelerin katılabileceği bir dans ve fitness programı olarak tanımlıyor. Ayrıca, International Dance Council ve Unesco tarafından da tanınıyor.

    İstanbul'da Bebeklerle Dans

    Dance With Babies-Bebeklerle Dans Türkiye temsilcisi Nur Niyaz Bildik. Ben geçen sene derslerin bir kısmına yetişebildim. Çocuğumuzu kangruda taşıyabildiğimiz sürece derslere katılabiliyoruz, Dansların tadı damağımda kaldı diyebilirim. Batu'yu da yanımda götürüp eğlenebildiğim, zinde hissettiğim harika derslerdi...Bebekler için de son derece keyifli olduğunu da bizzat deneyimledim.

    Dans hepimiz için enerjimizi arttırmanın güçlü bir yolu. Doğumdan sonraki süreçte bunu yapabilmek, deşarj olmak, zinde hissetmek, forma girmek ve tüm bunları bebeğinizle birlikte yapmak isterseniz, Nur Niyaz Bildik'i hemen arayın derim. Bu etkinlikler için önceden bir dans kursuna gitmiş olmanız falan da gerekmiyor. Sadece istiyorsunuz ve yapıyorsunuz. Farklı bir deneyim olacak :)

    Bu noktada bir not düşmem gerekirse, şu; bu dansları sertifikalı bir eğitmen ile yapmaya dikkat etmenizin önemi. Çünkü, bebeğinizi güvenli bir şekilde taşıyarak, güvenli dans adımları atıyor olmanız lazım. Bunu da size ancak gerçek bir eğitmen sağlayabilir.

    Eğitmen olmak isteyenler

    Benim şimdi esas duyurmak istediğim ise şu:
    Dance with Babies derslerini uygulayabilen sertifikalı eğitmenlerden olmak istiyorsanız, Selen Yılmaz tarafından verilecek olan eğitimler için yeni tarihler belli oldu. Bu bahar dönemi eğitimleri Ottowa, Glasgow, Londra, İzmir, Antalya ve İstanbul'da gerçekleşecek . Türkiye'deki Haziran başında.

    Dance with Babies Türkiye eğitim tam tarihleri, ücretleri, ödeme koşulları ve program hakkında detaylı bilgi almak için dancewith.uk@gmail.com adresine yazabilirsiniz.

    http://www.dancewithbabies.com/




    Hiç yorum yok :

    Yorum Gönder